Jachtpakken

Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan jachtkleding . Zo hebben we complete pakken voor de jacht en outdoor. De pakken bestaan uit een jachtbroek en een jachtjas. Door het gebruik van membranen zijn ze wind-en waterdicht en toch goed ademend, geruisloos en hebben vaak een padding die beschermt tegen alle weersomstandigheden.

De jachtkleding van ons eigen merk Hallyard is speciaal voor de jacht ontwikkeld en is daarom van alles voorzien. Zo hebben de pakken een veelvoud aan handige zakken. De jassen hebben een volledig verborgen documentenzak (jachtvergunning, rijbewijs e.d.) en onderaan de jas bevindt zich een grote ingebouwde wildzak met een voering die gemakkelijk schoon te houden is.

De combinatie van de gebruikte materialen zorgen ervoor dat u ook warm blijft in koude, natte winters tijdens de jacht en outdoor. Ook zijn onze jachtjassen voorzien afritsbare capuchons en uitritsbare binnenjassen, soms van fleece, soms van ander materiaal. Het materiaal van de jachtkleding is ademend en perfect water- en vuilafwerend.

Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet