Hallyard Outdoor kleding

Stilletjes, comfortabel en functioneel. Dat zijn de steekwoorden waar rond de Hallyard jachtcollectie is opgebouwd. Zowel de ontwerpen als de gebruikte materialen voldoen aan de hoogste verwachtingen.

Aan de ene kant zijn er de traditionele “jagers-“ kwaliteiten zoals zware katoenen moleskin en canvas, corduroys en zelfs nog altijd Oostenrijkse loden. Aan de andere kant kenmerkt de Hallyard collectie zich door het gebruik van de modernste materialen met hoog technologische samenstellingen en finishes zoals Teflon® en Nano®. Membranen met getapete naden maken moderne kledingstukken absoluut wind- en waterdicht terwijl ze toch ademend blijven en overtollige lichaamswarmte door de kleding heen naar buiten transporteren.

High tech vezels zoals Cordura® en Kevlar® maken jassen en broeken oersterk. Er zijn voeringen uit warme katoenen moltons, fleece en Thinsulate®. Een Hallyard kledingstuk is tot in het laatste onderdeel doordacht zodat u zorgeloos en comfortable door de wildernis kunt trekken om daar te doen wat u het liefste doet...

Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet