Jachtkledij online

U kunt de jachtkledij in de collectie van Outdoor-Gear.nl ook online bestellen. Natuurlijk bent u van harte welkom om onze fabriekswinkel in Neeritter te bezoeken. Maar mocht u dit te ver rijden vinden of vindt u het fijner om rustig vanaf de bank de volledige collectie te bewonderen, kan dit ook online. Alle items uit het assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit. Als specialist in buiten- en jachtkleding verzekeren wij u dat u kleding vindt die van uw jachttrip een groot succes maken.

Bekijk het hele assortiment met jachtkledij online en kies uw favoriet

Outdoor-Gear.nl heeft een eigen collectie met jachtkleding die ook online besteld kan worden. De HALLYARD collectie wordt geproduceerd in het verre Oosten waardoor de items tegen een scherpe prijs kunnen worden aangeboden. Natuurlijk levert u niks in op de kwaliteit. Onze jachtkledij is slijtvast en onverwoestbaar. U wilt natuurlijk voldoende bewegingsvrijheid hebben tijdens het jagen. Daarom wordt de kleding ruim gemaakt. Zo kan u er altijd nog andere kledingstukken onder dragen. Over de kledingstukken van de HALLYARD collectie is zeer nauwkeurig nagedacht. U kunt kiezen uit broeken, bovenkleding en verschillende accessoires. Trek goed voorbereid en comfortabel de wildernis in.

Bekijk de collectie in de webshop

Alle jachtkledij die wij aanbieden, kan online bekeken en besteld worden. Wanneer u een bestelling plaats, zorgen wij dat uw bestelling thuisbezorgd wordt. Natuurlijk hopen wij dat wij u binnenkort mogen verwelkomen in onze fabriekswinkel in Neeritter. Hier kan u de items uit de collectie zien, voelen en passen. Heeft u nog vragen over de jachtkledij die online en in de winkel wordt aangeboden? U kunt ons contacteren door een mail te sturen naar info@outdoor-gear.nl. Of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0475 56 92 37.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet