Artikelnummer
fortrose-j-001
In voorraad
Vanaf € 124,50
  • Bovenstof: 100% Polyester met Teflon® beschermingslaag
  • 100% wind- en waterdicht door toepassing van membranen
  • Bedrukt met Realtree® Max-4 HD print
  • Cordura stukken op ellebogen en schouders
  • Veel functionele zakken
  • Ook verkrijgbaar als compleet jachtpak
Weet u niet welke maat? Bekijk onze maattabel Maattabel

Bovenstof is 100% polyester voorzien van een laag Teflon® fabric protector. De stof is bedrukt met de zeer actuele MAX-4 HD print van Realtree®. Max-4 HD is zowel in onze bossen als aan de waterkant zeer effectief. De bovenstof is bij beweging absoluut geruisloos. Het gebruik van membranen en tape garanderen de wind- en waterdichtheid van de jas, de jas blijft goed ademend. De schouders en de ellebogen zijn gedubbeld met een waterwerende cordura. De jas heeft een veelheid aan functionele zakken waaronder de grote wildzak onder aan de rug.

Bij deze jas is er een bijpassende broek beschikbaar uit hetzelfde materiaal en dezelfde verwerking. Zowel de jas als de broek zijn apart verkrijgbaar maar ook als compleet pak. Indien u het complete Fortrose jachtpak besteld (via het menu "pakken") ontvangt u een korting op de totaalprijs. 

Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet