Bezoek onze fabriekswinkel

Kijk uw ogen uit in onze fabriekswinkel en ontdek het uitgebreide assortiment. Zo bieden wij de HALLYARD jachtcollectie aan. Een collectie die wordt gekenmerkt door kernwoorden als stilletjes, functioneel en comfortabel. In deze collectie komen traditionele jagers kwaliteiten naar voren. Zo worden zware katoenen als canvas en moleskin gebruikt. Deze traditionele kwaliteiten worden afgewerkt met de modernste materialen en hoog technologische samenstellingen en finishes als Teflon en Nano.

Bezoek onze jachtshop in Neeritter en bereid u optimaal voor op uw volgende jachttrip

U vindt onze jachtshop in Neeritter in de provincie Limburg. Ons assortiment bestaat uit pakken, jassen, schoenen, broeken, bovenkleding en verschillende accessoires. Deze items zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit zodat uw jachttrip een groot succes wordt. De kledingstukken in onze jachtshop zijn waterdicht maar toch ademend. Overtollige lichaamswarmte kan door de kleding heen naar buiten dankzij het gebruik van membranen met getapete naden. Dit alles bieden wij tegen zeer gunstige prijzen.

Plaats een bestelling en laat uw aanwinst thuisbezorgen

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze fabriekswinkel . Bekijk het uitgebreide assortiment en kies uw favoriete items. Is het voor u erg ver rijden naar onze fabriekswinkel ? U kan de artikelen ook bestellen in de webshop. Wij zorgen dat uw aanwinst thuis wordt bezorgd. Heeft u nog vragen? Wij zijn bereikbaar op het mailadres info@outdoor-gear.nl of telefonisch op het nummer 0475 56 92 37.

Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet