Artikelnummer
East-Village-All-Season-Jas
In voorraad
Vanaf € 219,00
  • Multi-purpose voor- / najaarsjas
  • 100% wind- en waterdicht door toepassing van membranen
  • Waterdichte ritsen
  • Bovenstof jas: 100% polyester met Teflon® beschermingslaag
Weet u niet welke maat? Bekijk onze maattabel Maattabel
De jas is opgezet als multi-purpose voor- / najaars jack. Deze jas is iets korter dan gebruikelijk, dit werkt bevorderend op de beweeglijkheid van de jager. De achterkant is mooi lang gehouden zodat de rug bedekt blijft bij het zitten. De bovenstof is kartoen/polyester met een Teflon® beschermingslaag en is goed geruisloos. De jas is voorzien van ingebouwde gepaspeleerde zakken die sluiten met een waterdichte rits. De jas zelf sluit ook met een waterdichte rits, waardoor de jas glad en vrij van obstakels blijft. In de jas zit een uitristbare binnenjas welke op zich op warmere momenten ook zeker los gedragen kan worden. Met de binnenjas in de buitenjas is deze heerlijk warm ! Door het gebruik van membranen is de jas 100% wind- en waterdicht en blijft toch goed ademend.
Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet