Artikelnummer
boville-body
In voorraad
Vanaf € 79,00
  • Mooie doorstikte bodywarmer
  • Bovenstof: 100% Polyester met Teflon® beschermingslaag
  • 100% wind- en waterdicht door toepassing van membranen
  • Kan ingeritst worden in Boville jachtjas
Weet u niet welke maat? Bekijk onze maattabel Maattabel

De stof van de Boville Bodywarmer is gemaakt uit gevoerde polyester en voorzien van Teflon® fabric protector. Door het gebruik van hoogwaardige membranen is deze bodywarmer volledig wind- en waterdicht. De bodywarmer kan in de Boville jas geritst worden (zie foto).

LET OP: indien u de Boville bodywarmer los besteld, houd dan dezelfde maat aan als de jas. Indien u een afwijkende maat besteld kan de bodywarmer niet in de Boville jas geritst worden. 

Bij deze bodywarmer is er een bijpassende broek en jas beschikbaar uit hetzelfde materiaal en dezelfde verwerking. Zowel de jas als de broek en de bodywarmer zijn apart verkrijgbaar maar ook als compleet pak. Indien u het complete 3-delige Boville jachtpak besteld (via het menu "pakken") ontvangt u een korting op de totaalprijs.

 

Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet