Veel gestelde vragen

Brengt Artextyl b.v. bezorgkosten in rekening?
Voor bestellingen onder de 200 euro betaalt U 5 euro verzendkosten (ook naar België en Luxemburg).

Moet ik extra betalen als iets wordt nageleverd?
Nee, als iets niet voorradig is en wij u iets moeten naleveren betaalt u daar geen verzendkosten voor.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?
Nee, helaas kunnen geen aflevering op afspraak worden gemaakt. De pakketdienst bezorgt de verzendingen van Artextyl b.v. van maandag tot en met zaterdag met hun eigen afleverroutes.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?
Indien u niet aanwezig bent neemt de pakketdienst het pakket weer mee en bezorgd dit pakket de volgende dag op een ander tijdstip.

Bezorgt Artextyl b.v. ook in het buitenland?
Nee, op België en Luxemburg na leveren we geen goederen op buitenlandse adressen.

Kan ik mijn bestellingen 's avonds laten bezorgen?
Nee, de pakketdienst heeft een eigen afleverroute en bezorgt van ’s ochtends 9.00 tot ’s avonds 21.00 uur (op drukke dagen tot 21.30 uur).

Kan ik op een ander afleveradres mijn bestelling laten bezorgen?
Bij het bestellen via de website kunt u aangeven, op welk adres u de artikelen geleverd wilt hebben. U kunt dus bijvoorbeeld als afleveradres het adres van uw werk opgeven.

Waar blijft mijn bestelling?
artextyl b.v. bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Voorradige artikelen heeft u in de regel binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling in huis.

Ik heb mijn bestelling binnen gekregen maar niet alle artikelen zijn geleverd is er iets mis gegaan?
Het kan zijn dat de bestelling (in geval van artikelen met verschillende maten en gewicht) opgesplitst is in meerdere pakketten. In dit geval kan het zijn dat uw zending in delen door de pakketdienst wordt bezorgd. Hier kan bijv. een dag verschil in zitten.
Het kan ook zijn dat een artikel niet direct leverbaar is. De artikelen die wel leverbaar zijn worden alvast naar u toegestuurd. Het resterende pakket zal in een later stadium naar u toegezonden worden.

 

Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet