Hoeden

Een echte jagershoed past perfect bij de rest van uw jagerskleding. Wij bieden verschillende varianten aan die niet alleen stijlvol zijn maar ook nog eens super praktisch. Wanneer het warm is en de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u uw hoofd goed beschermt. U wilt natuurlijk geen zonnesteek oplopen. Met slecht weer is een jagershoed zeer praktisch. Niet alleen zorgt deze voor warmte maar ook voorkomt het dat u regen in uw gezicht krijgt.

Kies bijpassende jagerskleding voor bij uw jagershoed

Naast een jagershoed, kunt u verschillende items voor een geslaagde jaagtrip vinden in ons assortiment. Kies uit de mooiste jassen, pakken en schoenen. Alle artikelen in onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit. Jagerskleding moet praktisch zijn. Daarom gebruiken wij stoffen en finishings met een water- en windafstotende effect. De kleding wordt ruim gemaakt zodat u voldoende bewegingsvrijheid hebt. Ook hoeft u geen rekening te houden met op uw knieën zitten. Onze kleding is slijtvast en onverwoestbaar.

Bewonder uw favoriet in onze winkel

Bent u benieuwd naar de verschillende items in de collectie van Outdoor-Gear.nl ? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Neeritter en kies uw favoriete jagershoed. Vindt u het eenvoudiger om een bestelling te plaatsen via de webshop? Wij zorgen dat uw aanwinst thuisbezorgd wordt. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact op door te bellen naar 0475 56 92 37 of stuur ons een e-mail naar info@outdoor-gear.nl.

We kunnen geen producten vinden die aan uw criteria voldoen.
Vragen?

Heb je een vraag over één van onze producten? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf dan in voor onze nieuwsbrief voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en acties.

Design en ontwikkeling: Eijdems Internet